Nůž WA-Sujihiki/Slicer 240mm, Sakai Takayuki VG-10 Zelkova Oktagon + Sleva 500,- Kč při použití kódu "DELI500"

Kód: DEL.3832
Sleva 500,-
Neohodnoceno
5 259 Kč
Skladem
Možnosti doručení
WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki japonský kuchařský nůž 33 vrstev damast steel jádro ocel VG10, HRC 60-62 osmihranná rukojeť ze dřeva zelkova bolster z mahagonu délka čepele 240 mm

Detailní informace

Rychlá expedice zboží
Repliq_platba
U nás vše zakoupíte bez nutnosti vlastnit zbrojní průkaz

Detailní popis produktu

japonský nůž šéfkuchaře WA-Sujihiki/Slicer 240 mm

Oktagon.

Nože z této série jsou vyrobeny z 33 vrstev nerezové oceli – damasteel s jádrem z japonské oceli VG10. Čepele jsou extrémně ostré a jejicj jádro dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC. Výborně drží ostrost a působí lehkým a vyváženým dojmem. Rukojeti těchto nožů jsou tvarovány do tradičního osmihrannu z japonského dřeva zelkova, které je nositelem japonské tradice a historie. Bolster (zakončení rukojeti) je z mahagonového dřeva, které je odolnější a pevnější. Každý nůž je ručně broušen pod úhlem 18 stupňů z každé strany, přesně tak aby byla zajištěna maximální ostrost. Vřele doporučujeme, abyste se sami přesvědčili o vynikajícím výkonu a kráse těchto damaškových nožů.

.

Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Dlouhá čepel a osmiboká rukojeť Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Nůž Slicer/Sujihiki z oceli damasteel s jádrem z VG10 má dokonale vyváženou čepel s povrchovou úpravou Tsuchime (kladívkový povrch). Povrch dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

.

Upozornění: Tento nůž je ruční práce - barvy, délky a profily ostří se mohou mírně lišit.

.
Délka rukojeti:         120 mm
Délka čepele:           240 mm
Celková délka:         365 mm
Hmotnost:                140 g

..
Doporučení a údržba:

✅ Japonský nůž Sujihiki/Slicer 240 mm z oceli damasteel a VG10. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepoužívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.  
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !


Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z  doporučujeme použití . Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme . Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.


✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály

.
Dellinger záruka: Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha profesionálními kuchaři. Každý nůž je zabalen v luxusním krabičce a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. S nožem od Dellinger potěšíte jak domácí tak i profesionální kuchaře. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.



Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Stav: new

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: