Brusná diamantová deska SHAPTON SHA-50100 + Sleva 500,- Kč při použití kódu "DELI500"

Kód: DEL.3980
Sleva 500,-
Neohodnoceno
Značka: SHAPTON
7 499 Kč
Skladem
Možnosti doručení
brusná lapovací deska Shapton Glass hrubost 45 mikronů SHA-50100 vhodný i pro kameny jiných výrobců

Detailní informace

Rychlá expedice zboží
Repliq_platba
U nás vše zakoupíte bez nutnosti vlastnit zbrojní průkaz

Detailní popis produktu

brusná diamantová lapovací deska Shapton Glass, SHA - 50100

.
Výrobky od jsou všeobecně považovány za nejlepší keramické brusné kameny z Japonska. Jejich řada Glass je proslulá konzistencí, velikostí a rozestupu brusných částic, laminovaných na podložce z tvrzeného skla tak, aby se zajistila maximální rovinnost brusné plochy. Na rozdíl od jiných kamenů nemusí být kameny důkladně namočené ve vodě - před použitím je stačí navlhčit.
Série brusných kamenů GlassStone využívá revoluční design k zajištění skvělé použitelnosti v tenkém balení vytvořeném z kombinace skleněných vrstev.
Široký výběr kamenů umožňuje uživatelům vychutnat si ostření, protože na kamenech Shapton dosáhnete ideální povrchové úpravy pro jakýkoli druh čepele.
Bohatá řada příslušenství se také těší celosvětové popularitě. Jedním z nich je i diamantová lapovací deska Shapton Glass. Je to vynikající lapovací deska pro vaše brusné kameny série Shapton Glass. Můžete používat ty nejlepší brusné kameny, ale pokud nejsou rovné, nevyužijete je naplno. Z tohoto důvodu je důležité, abyste své kameny lapovali. Proto pro brusné kameny Shapton Glass doporučujeme tuto lapovací desku. Je kompletně navržena na základě vzhledu kolekce Glass, ale samozřejmě se skvěle hodí i v případě, že vlastníte jiné brusné kameny. Drážky v desce vám pomohou postarat se o brusnou kaši. Zachytí kal a zajistí, aby diamantová deska mohla dělat to, k čemu je určena.
Jak používat diamantovou lapovací desku Shapton?
Přidejte do diamantového kamene vodu a pořádně ho namočte. Ve skutečnosti platí: čím více vody, tím lépe, takže lapovací desku obvykle používáme v umyvadle pod tekoucím kohoutkem. Voda zajistí, že se z kamene rychle odstraní kaše, což usnadní a urychlí lapování.
Než začnete, nakreslete si tužkou na celou plochu kamene, který chcete srovnávat (lapovat), mřížku. To vám pomůže určit, jak dlouho musíte v lapování kamene pokračovat. Zajistí také, že neodstraníte příliš mnoho materiálu.
Položte kámen, který potřebujete obtahovat, na lapovací kámen a pohybujte s ním šikmo z rohu do rohu. Tento diagonální pohyb zajistí, že využijete celou plochu kamene a že váš brusný kámen bude rovnoměrně lapován.

Extrémní rovinnost skleněné podložky kamene umožňuje ostření vašich nožů s velkou stabilitou. Skleněná podložka a brusný kámen se dokonale shodují, minimalizují riziko klouzání kamene a zvyšují jeho stabilitu při práci.
Mnoho odborníků po celém světě prohlašuje, že jsou to nejlepší kameny dostupné pro nože, dláta, nástroje a břitvy. Říkají toto: "Jsou nejlepší, protože jsou připevněny ke skleněné podložce, snadno se s nimi manipuluje a skvěle se skladují. Na rozdíl od ostatních vodních kamenů nevyžadují před použitím namáčení a na rozdíl od jiných měkčích kamenů si svou rovinnost zachovají mnohem déle než jakýkoli kámen, který jsme dosud používali. Tato rovinnost   je zásadní pro široké čepele, jako jsou třeba japonské Nakiri. Abrazivní schopnosti kamenů jsou rychlejší a lepší než u jiných druhů kamenů a zjistili jsme, že u těchto kamenů čas, který strávíme ostřením, se dramaticky snížil a také se zlepšila kvalita ostří, které dokážeme získat. Bez váhání bychom je doporučili jakémukoli brusičovi, který chce zdokonalit svoji práci“.
.
✅ kvalitní diamantová srovnávací deska
✅ Japonská výrobní technologie
✅ vysoce efektivní lapování kamenů
✅ zrnitost diamantové desky 45 mikronů
✅ dlouhá životnost desky – extrémně nízké opotřebení
✅ velmi rychlý brusný a lapovací efekt
✅ rozměr desky: 250x80x24mm
✅ tloušťka desky 24mm

.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv brusný kámen, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství pro broušení
Stav: new

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: