Gyuto / Chef 8" (200mm) Dellinger Tsuchime Professional Damascus
Kód: DEL.9Detailní popis produktu
Japonský nůž na maso GYUTO / Chef 8“ (200 mm) série
damaškový nůž, damascus knife, damascénský nůž, damašková ocel, damascus steel, damascénská ocel, damast messer, nůž z damaškové oceli, nůž z damascénské oceli, japanese knife
Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8“ (délka ostří 200 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Tsuchime je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným.
.
Délka rukojeti: 125 mm
Délka čepele: 200 mm
Celková délka: 325 mm
Hmotnost: 238 g
.
Nože ze série mají ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená a široká čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem TSUCHIME - Speciální (tepaná, kladívkovaná) strukturovaná povrchová úprava damascénské oceli TSUCHIME díky prohlubním minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající krátery na měsíci je jedinečný, neopakovatelný ! Nože Dellinger ze série Tsuchime se stanou se symbolem Vaší individuality.
.
Kulatá rukojeť je vyrobena z materiálu G-10. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž Gyuto/Chef 8“ z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití . Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme . Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
video s noži Tsuchime
Dellinger záruka: Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha profesionálními kuchaři. Každý nůž je zabalen v luxusním krabičce a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. S nožem od Dellinger potěšíte jak domácí tak i profesionální kuchaře. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.
Doplňkové parametry
Kategorie: | TSUCHIME series |
---|---|
Stav: | new |
materiál čepele: | japonská damašková ocel (Damascus Steel) VG10 |
materiál rukojeti: | G-10 |
tvrdost čepele dle Rockwella HRC: | 62+/-1 |
délka celkem: | 325 mm |
délka čepele: | 200 mm |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
llinger je značka, která spojuje kvalitu výroby s precizním designem. Její nože jsou navrženy pro široké použití, od kuchyně po outdoorové dobrodružství. Značka zdůrazňuje několik klíčových prvků:
-
Kvalitní Materiály: Dellinger používá vysoce kvalitní materiály pro výrobu svých nožů. Ostří nožů jsou vyrobeny z odolných ocelí, které poskytují optimální ostrost a odolnost proti opotřebení.
-
Design a Detaily: Nože Dellinger jsou navrženy s důrazem na detaily. Každý prvek, od rukojeti po čepel, je pečlivě promyšlený a zpracovaný s cílem poskytnout estetický a funkční výrobek.
-
Všestrannost: Značka chápe potřeby zákazníků a nabízí široký sortiment nožů pro různé účely. Kuchyňské nože mají ergonomický design pro pohodlný úchop a efektivní používání v kuchyni. Nože do přírody jsou koncipovány pro odolnost a výkon v venkovním prostředí.
-
Kvalitní Pouzdra: Dellinger klade důraz na kvalitu pouzder, která nejen chrání nože, ale také zvyšují pohodlí při přenášení. Pouzdra jsou navržena tak, aby byla odolná a funkční.
-
Záruka Kvality: Značka Dellinger je hrdá na kvalitu svých výrobků a může nabídnout zákazníkům záruku kvality a spolehlivosti.