Kleště multifunkční K25 33787 + Doprava zdarma na další nákup

Kód: 33787
Neohodnoceno
Značka: K25
1 200 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Nářaďový nůž do kapsy s mnoha užitečnými funkcemi. Čelisti klestí jsou vyrobeny z nerezové oceli s titanovým povrchem, a jsou doplňeny nožem, pilkou, párákem, otvírákem, šroubovákem a sadou 9 bitů. Dodáván s nylonovým pouzdrem.

Detailní informace

Rychlá expedice zboží
Repliq_platba
U nás vše zakoupíte bez nutnosti vlastnit zbrojní průkaz

Detailní popis produktu

Multifunkční nářaďový nůž od firmy K25 je ideální, kapesní nástroj na cesty i do domácnosti. Díky jeho minimalistickým rozměrům se vejde téměř do jakékoli kapsy a do jeho výbavy patří: kombinované kleště, nůž s hladkým ostřím, pilka, párák, otvírák na láhve, šroubovák a sada devíti bitů. Všechny nástroje jsou vyrobeny z nerezové oceli potažené titanovým povrchem, který zvyšuje odolnost proti korozi. K balení je dodáváno nylonové pouzdro.

  • Délka čepele: 5,5 cm
  • Délka rukojeti: 11,5 cm
  • Hmotnost: 260 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Multifunkční kleště
EAN: 8435119837667

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

k25

K25 je značka spadající pod španělskou firmu Martinez Albainox, kterou v roce 1990 založil podnikatel José Martínez za účelem produkce a prodeje kvalitních a specifických nožířských produktů. V sortimentu K25 naleznete opravdu široký výběr nožů, ať už zavíracích, tak i těch s pevnou čepelí. Společným jmenovatelem nožů značky K25 je využití kvalitní nerezové oceli (často s titanovým povlakem), odolných rukojetí a nadčasového designu.

 

Všechny nože K25 s cenovkou nad 1000 czk koupíte u nás s dopravou zdarma.