Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série SHIUN VG-2 je skvělým nože na maso a zeleninu. S jádrem z japonské oceli VG-2 a oktagonovou rukojetí z japonského dubu. Délka ostří...
Japonský kuchařský nůž Santoku 170 mm ze série SHIUN VG-2, ideální pro krájení, plátkování a čištění masa, ovoce, zeleniny a bylinek. Jádro z oceli VG-2,...
Japonský kuchařský nůž Kiritsuke/Santoku ze série Kanetsugu ZUIUN DLC s ultra ostrým řezným jádrem z japonské práškové oceli SPG2, HRC R63 +/- 1, vloženým mezi 62 vrstev 2...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsugu ZUIUN Santoku/Bunka 180 mm. Přírodní dřevěná Saya je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého,...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsugu ZUIUN Petty 150 mm. Přírodní dřevěná Saya je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo chce...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsugu ZUIUN Chef 210 m. Přírodní dřevěná Saya je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo chce...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsugu ZUIUN Sujihiki 240 mm. Přírodní dřevěná Saya je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo...
Japonský kuchařský nůž Kanetsugu Kiritsuke/Petty s jádrem z práškové oceli SPG2, 62 vrstev damaškové oceli a se 7-hrannou japonskou rukojetí. Délka čepele 150 mm.
Japonský kuchařský nůž Kanetsugu Kiritsuke/Sujihiki s jádrem z práškové oceli SPG2, 62 vrstev damaškové oceli, se 7-hrannou japonskou rukojetí. Délka čepele 240 mm.
Japonský kuchařský nůž Kanetsugu Kiritsuke/Chef s jádrem z práškové oceli SPG2, 62 vrstev damaškové oceli a se 7-hrannou japonskou rukojetí. Délka čepele 210 mm.
Japonský kuchařský nůž Kanetsugu Kiritsuke/Santoku s jádrem z práškové oceli SPG2, 62 vrstev damaškové oceli a se 7-hrannou japonskou rukojetí. Délka čepele 180 mm.