Japonský univerzální nůž Petty ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10 HRC 59-60. Klasická západní rukojeť z Plywood se třemi...
Kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Oválná rukojeť z...
Víceúčelový japonský nůž Petty ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10 HRC 59-60. Klasická západní rukojeť z Plywood se třemi...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10 HRC 59-60. Klasická rukojeť z Plywood se třemi nýty. Délka...
Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10 HRC 59-60. Klasická západní rukojeť z Plywood se třemi nýty....
Japonský kuchyňský nůž Petty ze série Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series s jádrem ze švédské oceli Sandvik 19C27 HRC 60-61, plátování z oceli SUS410. Klasická západní rukojeť...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto ze série Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series s jádrem ze švédské oceli Sandvik 19C27 HRC 60-61, plátování z oceli SUS410. Klasická západní rukojeť...
Japonský nůž šéfkuchaře Usubagata/Nakiri ze série Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series s jádrem z oceli . Perfektní pro krájení všech druhů zeleniny. Klasická rukojeť z Plywood se...
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune KC-100 s jádrem z oceli VG-10, 33 vrstev damaškové oceli. Skvělý nůž pro práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Klasická...
Japonský profesionální řeznický nůž Kawahagi ze série Meat Processing Knife Series z oceli SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, HRC 60-61. Rukojeť je vyrobena z Palisandru, se třemi...
Japonský profesionální řeznický nůž Honesuki-Maru ze série Meat Processing Knife Series z oceli SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, HRC 60-61. Rukojeť je vyrobena z Palisandru, se...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10 HRC 59-60. Klasická rukojeť z Plywood se třemi nýty. Délka...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto ze série Kanetsune KC-200 series s čepelí s jádrem z oceli VG-10 HRC 60-62, vloženým mezi 33 vrstev damaškové oceli. Rukojeť je vyrobena z...
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku ze série Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series s jádrem ze švédské oceli Sandvik 19C27 HRC 60-61, plátování z oceli SUS410. Klasická západní...
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune KC 150-series Forged VG-1 se širokou čepelí s damaškovým vzorem “Zen-Bokashi” s jádrem z vysoce karbonové nerezové damaškové...
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series s jádrem z oceli . Ideální pro práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Klasická rukojeť z Plywood...
Japonský kuchařský nůž Gyuto/Chef ze série Kanetsune KC-100 s jádrem z oceli VG-10, 33 vrstev damaškové oceli. Klasická rukojeť z Plywood se třemi nýty. Délka ostří 210 mm.
Japonský nůž šéfkuchaře Kamagata-Usuba ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru...
Japonský nůž šéfkuchaře Takobiki/Octopus Slicer ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve...
Japonský kuchařský nůž Kamagata-Usuba ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru...
Kuchařský damaškový nůž Kiritsuke/Chef ze série Dellinger Octagonal Desert Iron Wood s čepelí tvořenou 66 vrstvami damaškové oceli a s jádrem z oceli VG-10. Rukojeť ve tvaru...
Univerzální kuchařský nůž malé Santoku ze série Suncraft SENZO Japanese s čepelí z oceli molybdenum vanadium steel HRC 58. Kulatá rukojeť je vyrobena ze dřeva magnolie s...
Japonský kuchařský nůž Utility ze série Suncraft SENZO Japanese s čepelí z oceli molybdenum vanadium steel HRC 58. Kulatá rukojeť je vyrobena ze dřeva magnolie s nerezovým...
Japonský kuchyňský nůž Santoku ze série Hokiyama Tosa-Ichi White Octagonal s ultra ostrým jádrem z japonské oceli a octagonovou rukojetí z lakovaného dřeva magnolie. Skvělý nůž...
Japonský kuchařský nůž Santoku/Chef ze série Hokiyama Tosa-Ichi s extra ostrým jádrem z japonské oceli a oktagonovou rukojetí ze santalového dřeva. Santoku je dokonalým...
Magnetická dřevěná Saya Dellinger chrání nůž Chef/Gyuto s ostřím délky do 210 mm (šikmý bolster) při přenášení i skladování – stylová a bezpečná ochrana ostří. Maximální výška...
Ostrý nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto Dellinger Inazuma s jádrem z oceli VG10, které je vloženo mezi 66 vrstev damaškových ocelí. Tento nůž je ideální pro krájení, plátkování a...
Japonský kuchařský nůž na maso a zeleninu Kiritsuke/Chef ze série Suncraft VG-10 Black Damascus s jádrem z oceli VG-10 vloženým mezi 66 vrstev nerezových damaškových ocelí a...
Japonský plátkovací nůž Slice ze série Suncraft SENZO CLAD z 3 plátové oceli AUS-10 s rukojetí z materiálu Pakka-wood se třemi nýty. Precizní nůž pro jemné plátkování masa....
Univerzální japonský nůž Paring ze série Suncraft SENZO CLAD z 3 plátové oceli AUS-10 s rukojetí z materiálu Pakka-wood se třemi nýty. Pro precizní krajení ovoce a zeleniny....
Japonský vykosťovací nůž Boning ze série Suncraft SENZO CLAD z 3 plátové oceli AUS-10 s rukojetí z materiálu Pakka-wood se třemi nýty. Skvělý nůž pro vykosťovaní a špikování...
Japonský univerzální nůž Petty ze série Suncraft SENZO CLAD z 3 plátové oceli AUS-10 s rukojetí z materiálu Pakka-wood se třemi nýty. Skvělý nůž pro krájení zeleniny a ovoce,...
Plátkovací dlouhý kuchařský nůž Yanagiba/Sashimi ze série Dellinger Octagonal Full Damascus s damaškovou čepelí tvořenou 110 vrstvami dvou nerezových ocelí 10Cr15CoMoV +...
Dlouhý plátkovací kuchařský nůž Sakimaru/Yanagiba ze série Dellinger Octagonal Full Damascus s damaškovou čepelí tvořenou 110 vrstvami dvou nerezových ocelí 10Cr15CoMoV +...
Plátkovací kuchařský nůž Slicer Dellinger BBQ Carve s čepelí z německé oceli 1.4116, s ergonomickou ebenovou rukojetí západního stylu. Nůž je ideální pro plátkování pečeně,...