BD-09 nůž Kiritsuke 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na maso a zeleninu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev...
nůž plátkovací Slice 240 mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž plátkovací & jádro z japonské oceli AUS-10 & západní rukojeť z materiálu Pakawood se 3 nýty &...
nůž na ovoce a zeleninu Petty 90mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli AUS-10 & západní...
nůž vykošťovací Boning 1165mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování a špikování masa & jádro z japonské oceli AUS-10 & západní...
nůž na ovoce a zeleninu Utility 150mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli AUS-10 &...
Kiritsuke / Chef 210 mm - Hokiyama Tsuchime Shadow & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD...
Kuchyňský nůž Gyuto/Chef 8" Dellinger HARUKAZE Professional Damascus s jádrem z oceli AUS-10, 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel). Rukojeť západního typu je vyrobena z...
Japonský kuchařský nůž Kanetsugu Kiritsuke/Petty s jádrem z práškové oceli SPG2, 62 vrstev damaškové oceli a se 7-hrannou japonskou rukojetí. Délka čepele 150 mm.
BD-01 nůž na ovoce a zeleninu Paring 80 mm Suncraft VG-10 Suncraft VG-10 Black Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny &...
Japonský plátkovací nůž Slice/Sashimi 210 mm ze série Kanetsugu Miyabi Isshin. Je skvělou volbou při krájení, plátkování a špikování, a při přípravě hovězího...
Kuchařský nůž Chef/Gyuto s čepelí z oceli AUS-8 a délkou ostří 210 mm, ze série Miyabi Isshin je ideálním nožem pro krájení, plátkování, čištění a špikování masa,...
Japonský kuchařský nůž Chef/Gyuto 180 mm ze série Miyabi Isshin je určen pro krájení, plátkování, čištění a špikování masa. krájení a zpracování ovoce a...