Kombinovaný japonský brusný kámen Kanetsune ze série Gokujo-Toishi. Vysoce kvalitní brusný kámen nejen pro profesionály, na kterém dosáhnete vynikající ostrost a krásný lesklý...
Japonský plátkovací kuchyňský nůž Sujihiki ze série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd....
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef ze série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Oválná...
Japonský kuchařský nůž Gyuto/Chef ze série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Oválná...
Japonský kuchařský filetovací nůž Yanagiba ze série Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series s čepelí z oceli White Steel #3 HRC 60-61. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena ze...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsune Petty. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo chce...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsune Santoku. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo chce...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsune Yanagiba. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo...
Zelený japonský nůž na vyřezávání Kanetsune Kiridashi z nerezové oceli 420J a rukojetí z plastu. Prioritně určen pro držení v pravé ruce. Délka ostří 40 mm.
Praktická ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsune Yanagiba. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo...
Praktická tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Santoku. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo chce...
Tradiční a praktická ochrana pro váš kuchyňský nůž. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Skvělé řešení pro každého, kdo si potrpí...
Elegantní a praktická ochrana pro váš kuchyňský nůž, to je přírodní dřevěná Saya od Kanetsune. Je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Skvělé řešení pro každého, kdo si...
Japonský vykosťovací nůž Honesuki-Kaku ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsune Gyuto. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo chce...
Univerzální kuchyňský nůž Petty ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je...
Japonský univerzální nůž Petty ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je...
Japonský kuchyňský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena...
Kuchařský japonský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena...
Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena...
Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena...
Tradiční ochrana pro váš kuchyňský nůž Kanetsune Yanagiba. Přírodní dřevěná Saya od Kanetsune je lehká, odolná vůči vlhkosti a bez pryskyřic. Ideální řešení pro každého, kdo...
Japonský kuchyňský nůž na zeleninu Nakiri ze série Kanetsune YH-3000 Series s velmi tvrdým jádrem z HRC 61-62, které je z každé strany kryto nerezovou ocelí SUS410, s...
Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune YH-3000 Series s velmi tvrdým jádrem z HRC 61-62, které je z každé strany kryto nerezovou ocelí SUS410, s povrchovou úpravou...
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune YH-3000 Series s velmi tvrdým jádrem z HRC 61-62, které je z každé strany kryto nerezovou ocelí SUS410, s povrchovou úpravou...
Japonský univerzální nůž Petty ze série Kanetsune YH-3000 Series s velmi tvrdým jádrem z HRC 61-62, které je z každé strany kryto nerezovou ocelí SUS410, s povrchovou úpravou...
Japonský univerzální kuchařský nůž Petty ze série Kanetsune KC-120 Aogami s jádrem z oceli krytým z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Ideální k loupání, tvarování a krájení...
Japonský kuchařský nůž Gyuto/Chef ze série Kanetsune KC-120 Aogami s jádrem z oceli krytým z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Ideální pro krájení, plátkování, čištění...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef ze série Kanetsune Damascus Namishibuki series. Čepel nože je složena ze 101 vrstev damaškové oceli s jádrem z vysokořezné práškové oceli o...
Japonský ostrý nůž Yanagiba ze série Kanetsune KC-400 Series s jádrem z oceli White steel #2 core, HRC 60-61, vložené mezi 11 vrstev damaškové oceli. Rukojeť ve tvaru písmene...
Japonský kuchařský nůž Takobiki ze série Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series s čepelí z oceli White Steel #3 HRC 60-61. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena ze dřeva...
Kuchařský nůž Gyuto/Chef ze série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Oválná rukojeť z...
Profi brusný kámen Kanetsune ze série Gokujo-Toishi. Vysoce kvalitní brusný kámen nejen pro profesionály, na kterém dosáhnete vynikající ostrost a krásný lesklý povrch. Hrubost...