Hodnocení obchodu

4,9 608 hodnocení
5
589x
4
7x
3
5x
2
1x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.7.2021
Vše proběhlo bez problémů.
Avatar autora (Administrátor) 1.8.2021
Dobrý den, děkujeme za maximální hodnocení a vynasnažíme se si je udržet i nadále. S pozdravem Chalupský Milan Repliq.cz
M Avatar autora Michaela | 29.7.2021
Rychlost, spolehlivost, průběžná informovanost o stavu objednávky, naprostá spokojenost!
Avatar autora | 26.7.2021
Rychlí obchod
Avatar autora (Administrátor) 1.8.2021
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. S pozdravem Chalupský Milan Repliq.cz
M Avatar autora Michal | 26.7.2021
Avatar autora | 23.7.2021
+ obchod ma siroke spektrum tovarov
+ nakup a dorucenie boli velmi rychle napriek tomu ze obchod je v Čechach, vlastne najdlhsie trval prevod penazi

obchod odporucam
Avatar autora | 23.7.2021
+ Rychlé doručení
+ Výborná komunikace

Avatar autora (Administrátor) 1.8.2021
Vážená paní Klusáková, děkujeme za maximální hodnocení a jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojena. S pozdravem Chalupský Milan Repliq.cz
Avatar autora | 21.7.2021
+ rycle vyřizeni obědnavky.rychla doprava vš ok

Avatar autora (Administrátor) 1.8.2021
Vážený pane Burkete, vynasnažíme se, abyste byl vždy spokojen. Děkujeme za 100% hodnocení nákupu u nás. S pozdravem Chalupský Milan Repliq.cz
Avatar autora | 20.7.2021
+ Rychle Doručení
+ Komunikace s prodejcem
+ Kvalita zboží

Tento obchod mohu vřele doporučit. Trencle parádní, takže bude třeba více kusů. Doprava byla velice rychlá.. V pondělí jsem odeslal objednávku a v úterý jsem vyzvedával na balíkovně. Co se týče prodejce, tak maximálně pohodový chlapík, poradil mi s výběrem a hlavně jak vybrat spravnou velikost, abych nemusel zbytečně měnit nebo vracet. Již jsem zde rok zpátky kupoval Svítilnu na USBečko, kdy jsem si taky nechal s výběrem poradit. Je to prostě válec! Děkuji za obchod a těším se na další.
Avatar autora (Administrátor) 1.8.2021
Dobrý den pane Hahne, děkujeme za hodnocení. Vždy nás pozitivní zpětná vazba mile potěší. Za tým Repliq.cz Milan Chalupský
Avatar autora | 18.7.2021
Avatar autora | 17.7.2021
+ rychle a kvalitně

Avatar autora | 17.7.2021
Všechno super
Avatar autora | 17.7.2021
super přístup k zákazníkovy
L Avatar autora Ludvík R | 13.7.2021
Nejlepší :) Zase se rád vrátím. Kupuji zde od diabolek po oblečení a vždy vše v pořádku.
VE Avatar autora Vladimír Eliáš | 10.7.2021
Naprostá spokojenost,rychlost, komunikace.Doporučuji všem.
PP Avatar autora Polach Petr | 10.7.2021
Vše proběhlo vpořádku.Moc Vám děkuji :-) .
M Avatar autora Martin | 9.7.2021
Jsem velice spokojen s jednáním a s rychlým dodáním zboží
P Avatar autora Petr | 8.7.2021
Výborná komunikace, bleskové dodání. Velmi spokojen.
I Avatar autora Ivo | 7.7.2021
velmi spokojen
V Avatar autora Vítězslav | 6.7.2021
Spokojenost konečně nemusím nahánět GLS
TK Avatar autora Tonda kut | 3.7.2021
Nákup i odeslání v pořádku nemám problém.