Mimořádná situace může ovlivnit čas doručení. Na doručení všech objednávek intenzivně pracujeme. Děkujeme za pochopení. U přepravce GLS nelze nyní platit hotově, pouze platební kartou.

Hodnocení obchodu

5,0 120 hodnocení
5
119x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ON Avatar autora Ondřej Novák | 1.4.2020
S komunikací jsem spokojen až na to, že mi nebyl doručen nůž v barvě zelené, jak jsem měl objednán, ale v bílé.
MC Avatar autora Milan Chalupský (Administrátor) 1.4.2020
Dobrý den pane Nováku, jsme rádi , že jste spokojen, nicméně zaráží mě ta barva , kterou uvádíte. Nůž byl poslední kus, ovšem nevím o tom, že by se dělala rukojeť bílá. I dle katalogu je každý kus trochu jiný, některé i dle webů jsou hodně světle zelené. Věřím, že nedošlo k nějaké chybě, ale měl jste dostat RAT-3 dle objednávky. Pokud budete chtít, pošlete nám prosím fotografii nože na info@repliq.cz a raději to zkontrolujeme. S pozdravem Chalupský
PP Avatar autora Pavel Poláček | 30.3.2020
Jsem spokojen jak s produkty tak se vstřícným jednáním prodejce. Doporučuji díky.
MS Avatar autora Miroslav sobotka | 29.3.2020
ano velice spokojen.
LH Avatar autora Lukáš Hvolka | 29.3.2020
Avatar autora Jana Šulitková | 29.3.2020
Vše v pořádku
MB Avatar autora Miroslav Bernad | 29.3.2020
JK Avatar autora Jiří Kadlec | 28.3.2020
Jsem spokojen
JH Avatar autora Jan Hudacek | 28.3.2020
Muzu doporučit
Avatar autora | 28.3.2020
FV Avatar autora František Valha | 27.3.2020
PV Avatar autora Petr Vanek | 27.3.2020
RS Avatar autora Robert Smetana | 25.3.2020
zboží perfektní, vše precizně zabaleno a před prodejem zřejmě uskladněno tak, aby se skladováním nepoškodilo....díky.
JH Avatar autora Jiří Hušek | 23.3.2020
Jsem velmi spokojen a mohu doporučit..Děkuji
TR Avatar autora Tým Repliq.cz (Administrátor) 23.3.2020
Dobrý den pane Hušku, jsme rádi, že jste s odznaky spokojen. Pokud budete do budoucna cokoliv potřebovat, určitě se na nás obraťte. Budeme se těšit.
JH Avatar autora Jiří Hančík | 23.3.2020
Celková spokojenost, není co vytknout.
TR Avatar autora Tým Repliq.cz (Administrátor) 23.3.2020
Děkujeme Vám za maximální hodnocení pane Hančíku. Vynasnažíme se si nastolenou laťku udržet.
JP Avatar autora Jan Prášek | 23.3.2020
Cena, rychlost, jednoduchost, zboží přesně podle popisu. Vše co potřebujete od e-shopu, můžu doporučit.
TR Avatar autora Tým Repliq.cz (Administrátor) 23.3.2020
Dobrý den, děkujeme za hezkou recenzi. Chceme, aby si u nás zákazník vybral rychle a efektivně. U čeho popis nedostačuje, rádi vysvětlíme po telefonu. Vážíme si Vašeho doporučení.
MB Avatar autora Martin Bureš | 23.3.2020
Jsem nesmírně spokojen s tímto obchodem, určitě se na Vás obrátím i při dalším nákupu. Děkuji
TR Avatar autora Tým Repliq.cz (Administrátor) 23.3.2020
Vážený pane Bureši, děkujeme. Informace od Vás, že jste s dodanou pěchotní puškou spokojen je pro nás motivační :) Vždy chceme být lepší, ačkoliv za daného stavu v ČR, je to trochu komplikovanější. Když budete cokoliv potřebovat, rádi Vás uslyšíme.
PE Avatar autora Petr Eberl | 23.3.2020
Vynikající komunikace a odborné rady. Naprostá spokojenost. Děkuji
TR Avatar autora Tým Repliq.cz (Administrátor) 23.3.2020
Dobrý den pane Eberle, jsme moc rádi, že jste byl s nákupem spokojen. Kdyby cokoliv, neváhejte se na nás obrátit.
LM Avatar autora Ladislav Macák | 21.3.2020
Super. Spokojenost
TR Avatar autora Tým Repliq.cz (Administrátor) 23.3.2020
Dobrý den pane Macáku, děkujeme za hezké hodnocení. Je pro nás důležité.
PO Avatar autora Petr Opatřil | 21.3.2020
TR Avatar autora Tým Repliq.cz (Administrátor) 23.3.2020
Děkume Vám za udělení maximálního počtu hvězd. Vážíme si Vašeho hodnocení
PD Avatar autora Pavel Doskočil | 15.3.2020