Hodnocení obchodu

4,9 538 hodnocení
5
519x
4
7x
3
5x
2
1x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 8.5.2021
Velmi jsem spokojen, nevšední ochota, velmi dobrá komunikace, rychlost dopravy.
Avatar autora | 4.5.2021
První nákup a vše tak jak má být včetně rychlého dodání. Doporučuji.
L Avatar autora Lada | 3.5.2021
Avatar autora | 2.5.2021
+ Vše ok

Avatar autora (Administrátor) 8.5.2021
Dobrý den, děkujeme za Vaše doporučení. S pozdravem Tým Repliq.cz
Avatar autora | 30.4.2021
cena , rychlost
Avatar autora (Administrátor) 8.5.2021
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, velice nás potěšilo :) Jsme rádi, že jste spokojen. S pozdravem Tým Repliq.cz
D Avatar autora David | 29.4.2021
Jsem velice spokojen s E-shopem REPLIQ i s dodaným zbožím.Vše proběhlo v pořádku.Určitě zde brzy nakoupím znovu. +kvalitní produkty +skvělé ceny +rychlé dodání
Avatar autora | 29.4.2021
Vše v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 8.5.2021
Dobrý den, vážíme si Vaší spokojenosti s nákupem u nás. Vynasnažíme se i nadále fungovat ku Vaší spokojenosti. S pozdravem Tým Repliq.cz
Avatar autora | 28.4.2021
+ Super jednani i dodani.

Avatar autora (Administrátor) 8.5.2021
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a věříme, že se zakoupená Vzduchová pistole Umarex Legends P08 BlowBack 4,5mm líbí. Těšíme se zase třeba příště. S pozdravem Tým Repliq.cz
JK Avatar autora Josef Kuba | 28.4.2021
Velice kvalitní zboží
Avatar autora | 27.4.2021
+ velmi rychlé dodání, výborná komunikace
+ o žádné nevím

Dodáno urychleně i přes to, že jsem zapomněl číslo domu pan majitel mi zavolal a vše jsem napravil.
Avatar autora (Administrátor) 8.5.2021
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup a hezké hodnocení. S pozdravem Tým Repliq.cz
Avatar autora | 26.4.2021
Kvalitní produkty a za skvělé ceny,jsem velice spokojen.
Avatar autora | 26.4.2021
už jsem jednou hodnotil obchod
Avatar autora | 26.4.2021
+ kvalitní zboží

T Avatar autora Tomáš | 26.4.2021
Vše v naprostém pořádku.
Avatar autora | 23.4.2021
- čekam již 6dnu a zboži nedorazilo.

Avatar autora (Administrátor) 8.5.2021
Dobrý den pane Cieslare, zvolil jste zboží na objednávku, což bylo u pouzdra i uvedeno. Nicméně, také jste zvolil platbu předem převodem a dosud jste ji ani neuhradil. Je nám líto, ale přece nemůžeme zasílat zboží, pokud jej zákazník neuhradí. Vaší recenzi nerozumíme. S pozdravem Repliq.cz
ŠM Avatar autora Štefan Maliarik | 22.4.2021
Ochota a rychlost. Doporučuji nakupovat zde.
Avatar autora | 22.4.2021
+ Kvalitní zboží,rychlé dodání,komunikace s obchodem
- Nic

P Avatar autora Petra | 20.4.2021
OK. Za mě vše v pořádku
JZ Avatar autora Jiří Zapletal | 20.4.2021
Rychlost, kvalitní odznaky, jsem nadmíru spokojen. Pro sběratele to pravé. J.Z.
Avatar autora | 19.4.2021
Rychlá dodávka.