Nůž Petty 135 mm - Hokiyama - Sakon Ginga + Sleva 100,- Kč s kódem "DELI100"
Kód: 152770/135Detailní popis produktu
Japonský kuchyňský nůž Petty Hokiyama Sakon Ginga
Překrásný všeobecně použitelný nůž Petty Utility ze série Hokiyama Sakon Ginga "Nashiji Bright" z japonské oceli Gingami No.3. Tento nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože, když potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.
Rukojeť je vyrobena z materiálu Pakka-wood se 3 nýty. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Trojité nýtování nože k rukojeti zajišťuje dokonalou pevnost a spojení. Pakka-wood je vodotěsný, nepromokavý a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál Pakka-wood nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.
K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.
Parametry nože Petty:
Celková délka: | 245 mm |
Délka ostří: | 135 mm |
Délka rukojeti: | 105 mm |
Hmotnost: | 89 g |
#ShowMore#
Sakon Ginga nůž Petty 135 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli Gingami No.3, (Hitachi Metals Ltd.) je velmi jemná korozivzdorná ocel, která dokáže dosáhnout ostrosti hran a retence okrajů jako oceli s vysokým obsahem uhlíku. Je velmi oblíbená u profesionálů, ale i domácích kuchařů. Její broušení (ostření) je snazší než u oceli VG-10. Vnější povrchov je z SUS-405 clad steel.
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 776 069 079, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 8:00 - 15:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. .
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Malé a loupací nože |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
EAN: | 8594195880124 |
čepel typ oceli: | 3 vrstvá |
série: | Hokiyama - Sakon Ginga |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.