Japonský nůž Petty 150 mm Kanetsune KC-120 Aogami Series + Sleva 200,- Kč s kódem "DELI200"
Kód: KNTN-KC-124Detailní popis produktu
Japonský univerzální nůž Petty ze série Kanetsune KC-120 Aogami
Univerzální nůž Petty ze série Kanetsune KC-120 Aogami series. Drobný nůž je základem profesionálních západních kuchyní a je to malý univerzální nůž, který se používá k loupání, tvarování a krájení ovoce a zeleniny, k sekání bylinek a k přípravě příloh. Díky kompaktním rozměrům a relativně úzké čepeli je nůž velmi hbitý a ovladatelný a je ideální pro provádění přesných řezů. Nůž Petty je větší než Paring, ale menší než podobně tvarovaný Gyuto. Pro některé začátečníky jsou tyto nože vhodnější, méně zastrašující než větší nože Gyuto.
Serie nožů Kanetsune KC-120 Aogami kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 61-62 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli Blue steel a moderní technologie vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi komerčně vyráběnými noži. Velmi tvrdé jádro z oceli Blue Steel je kryto z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Klasická západní rukojeť z Plywood je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
K tomuto noži doporučujeme zakoupit tento dřevěný kryt - saya.
Parametry nože:
Celková délka: | 260 mm |
Délka ostří: | 150 mm |
Délka rukojeti: | 105 mm |
Hmotnost: | 85 g |
#ShowMore#
Upozornění: Ocel Blue Steel #2 není nerezová. Po použití nůž opláchněte, osušte a ošetřete olejem. Koroze může vzniknout pouze na řezném jádru, ne na celé čepeli.
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 776 069 079, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 8:00 - 15:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. .
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Malé a loupací nože |
---|---|
Hmotnost: | 0.09 kg |
EAN: | 4956856721247 |
čepel typ oceli: | 3 vrstvá |
série: | Kanetsune KC-120 Aogami Series |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.