Japonský nůž Nakiri/Usubagata 165mm Kanetsune 555- Series

Kód: KNTN-KC-361
1 444 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri/Usubagata ze série Kanetsune 555-series s čepelí z nerezové oceli DSR-1K6, HRC 58-59. Klasická oválná rukojeť je vyrobena z Plywood. Délka ostří 165 mm.

Detailní informace

Rychlá expedice zboží
Repliq_platba
U nás vše zakoupíte bez nutnosti vlastnit zbrojní průkaz

Detailní popis produktu

Japonský nůž šéfkuchaře Nakiri/Usubagata ze série Kanetsune 555-series

Velmi ostrý japonský nůž Nakiri/Usubagata ze série Kanetsune 555-series je vyroben z japonské nerezové oceli DSR-1K6 od společnosti Daido Steel Co., Ltd. s vysokým obsahem uhlíku. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Vysoká čepel a klasická oválná rukojeť z Plywood Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonská preciznost a nové technologie činí tento nůž z nerezové oceli DSR-1K6 jedinečným a ideálním jak pro domácí, tak profesionální použití.

Parametry nože:

Celková délka: 290 mm
Délka ostří: 165 mm
Délka rukojeti: 120 mm
Hmotnost: 120 g

#ShowMore#

Potřebujete poradit?

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 776 069 079, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 8:00 - 15:00!

Doporučení a údržba


  • •Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • •Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • •Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.

  • •Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • •Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
  • •Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

Upozornění

Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Ostření kuchyňského nože

Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. .

dellinger brouseni a pece o nuz

Čištění kuchyňského nože:

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Dellinger záruka

Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na zeleninu a bylinky
Hmotnost: 0.12 kg
EAN: 4956856723616

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola