Nůž Santoku Cullens 170 mm série Samurai. Všestranný nůž ideální pro krájení, plátkování, sekání a porcování. Objevte kuchařský nůž v japonském stylu...
Kuchařský nůž Red Utility ze série Dellinger Resin Future z japonské damaškové oceli VG10 a s rukojetí z barvené pryskyřice s ozdobným nýtem. Ideální nůž pro krájení, plátkování...
Kuchařský nůž Blue Santoku ze série Dellinger Resin Future z japonské damaškové oceli VG10 a s rukojetí z barvené pryskyřice s ozdobným nýtem. Skvělý nůž pro krájení,...
Nůž Utility 128 mm ze série SOK Cocobolo White Damascus. Skvělý pro krájení ovoce a zeleniny bez rozmačkání a deformace. Zvládne také vykosťování, špikování,...
Nůž na zeleninu Nakiri ze série SOK Olive Sunshine Damascus z damaškové oceli VG10. Nůž je ideální na krájení, plátkování a sekání zeleniny. Rukojeť je vyrobena z olivového...
Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť z polypropylenu...
Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť z polypropylenu...
Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť z polypropylenu...
Japonský nůž na zeleninu Nakiri od Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel s jádrem z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu. Délka čepele 160 mm.
Japonský kuchařský nůž WA-Kengata Santoku s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť wengewood, bolster z buvolího rohu. Délka...
Japonský nůž šéfkuchaře WA-Nakiri od Sakai Takayuki s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 170 mm. 33 vrstev damasteel oceli, jádro z...
nůž pro šéfkuchaře malé NAKIRI 120mm & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Aogami & oválná rukojeť ze dřeva magnolie &...