Japonský nůž Kawahagi 170 mm Kanetsune Meat Procesing Series + Sleva 100,- Kč s kódem "DELI100"
Kód: KNTN-KC-334Detailní popis produktu
Japonský řeznický nůž Kawahagi ze série Meat Processing Knife
Série nožů od japonského výrobce Kanetsune, která se přímo hodí pro řeznické práce, to je Meat Processing Knife Series. Kawahagi je jméno pro tento nůž, který se používá na stahování kůže jatečních zvířat. Těmto nožům se také říká skinner. Jejich čepel je obloukovitě protažená vzhůru, má dlouhé ostří a velký oblouk na konci čepele zmenšuje nebezpečí proříznutí kůže při stahování. Materiál čepele je japonská ocel SKD-12 s vysokým podílem uhlíku. Ta zajišťuje vynikající a dlouhotrvající ostří s tvrdostí 60-61 HRC. Základní jednoduchý tvar rukojetí má vynikající přilnavost. Fulltangová konstrukce s rukojetí z Palisandru je určena pro použití ve velmi náročných podmínkách.
V japonštině je Kawahagi jméno pro druh ploché ryby (právě její tvar připomíná tvar čepele) žijící v písku, která se nachází v japonských pobřežních oblastech. Dosahuje délky 20 až 30 centimetrů a její maso má velmi jemnou a delikátní chuť. Vzhledem k tomu, že se loví pouze v období od konce října do začátku prosince, jedná se o velmi drahou sezónní pochoutku. S nožem Kawahagi z této série budou pro vás i ty nejjednodušší úkoly povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a klasická rukojeť ze dřeva Palisandru, vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
Parametry nože:
Celková délka: | 280 mm |
Délka ostří: | 170 mm |
Délka rukojeti: | 110 mm |
Hmotnost: | 130 g |
#ShowMore#
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 776 069 079, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 8:00 - 15:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. .
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Vykosťovací nože |
---|---|
Hmotnost: | 0.13 kg |
EAN: | 4956856723340 |
čepel typ oceli: | monokompozitní |
série: | Kanetsune Meat Procesing Series |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.