Japonský vykosťovací nůž na drůbež Honesuki-Kaku ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10 HRC 59-60. Klasická západní rukojeť z...
Japonský profesionální řeznický nůž Kawahagi ze série Meat Processing Knife Series z oceli SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, HRC 60-61. Rukojeť je vyrobena z Palisandru, se třemi...
Japonský profesionální řeznický nůž Honesuki-Maru ze série Meat Processing Knife Series z oceli SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, HRC 60-61. Rukojeť je vyrobena z Palisandru, se...
Japonský vykosťovací nůž Boning ze série Suncraft SENZO CLAD z 3 plátové oceli AUS-10 s rukojetí z materiálu Pakka-wood se třemi nýty. Skvělý nůž pro vykosťovaní a špikování...
Kuchyňský nůž na vykosťování Boning ze série Suncraft Senzo Classic Damascus s ultra ostrým řezným jádrem z japonské oceli VG10, vloženým z každé strany mezi 16 vrstev měkké...