Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune YH-3000 Series s velmi tvrdým jádrem z HRC 61-62, které je z každé strany kryto nerezovou ocelí SUS410, s povrchovou úpravou...
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune YH-3000 Series s velmi tvrdým jádrem z HRC 61-62, které je z každé strany kryto nerezovou ocelí SUS410, s povrchovou úpravou...
Japonský kuchařský nůž Gyuto/Chef ze série Kanetsune KC-120 Aogami s jádrem z oceli krytým z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Ideální pro krájení, plátkování, čištění...
Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri KIYA Japan, od kováře Tosiki Nanbu s ostrým jádrem z japonské oceli Aogami a oválnou rukojetí ze dřeva magnolie. Skvělý a spolehlivý...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto ze série Hokiyama-Sakon Murakumo Tsuchime s čepelí s jádrem z japonské molybden-vanadiové oceli AUS8 o tvrdosti 60 HRC, vloženým mezi 2 vrstvy...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef ze série Kanetsune Damascus Namishibuki series. Čepel nože je složena ze 101 vrstev damaškové oceli s jádrem z vysokořezné práškové oceli o...
Japonský ostrý nůž Yanagiba ze série Kanetsune KC-400 Series s jádrem z oceli White steel #2 core, HRC 60-61, vložené mezi 11 vrstev damaškové oceli. Rukojeť ve tvaru písmene...
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku ze série Kanetsune Damascus Minamo-Kaze series. Čepel nože je složena ze 63 vrstev damaškové oceli s jádrem z oceli s vysokým obsahem uhlíku o...
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku ze série Kanetsune Tsuchime VG-1 series s jádrem z VG-1 Stainless steel HRC 59-60, vloženým mezi nerezovou ocel SUS410, povrchová úprava Tsuchime...
Japonský nůž šéfkuchaře Kiritsuke ze série Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" s jádrem z oceli Blue steel #2 (Aogami#2) HRC 61-62, z každé strany 11 vrstev damaškové oceli....
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku ze série Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" s jádrem z oceli Blue steel #2 (Aogami#2) HRC 61-62, z každé strany 11 vrstev damaškové oceli....
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku ze série Kanetsune VARIOUS z oceli Blue Steel #2 w/iron, HRC 61-62. Rukojeť je vyrobena ze dřeva magnólie, bolster z plastu. Délka ostří 165 mm.
Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri/Usubagata ze série Kanetsune 555-series s čepelí z nerezové oceli DSR-1K6, HRC 58-59. Klasická oválná rukojeť je vyrobena z Plywood....
Japonský kuchařský nůž Kengata/Gyuto ze série Kanetsune 555-series s čepelí z nerezové oceli DSR-1K6, HRC 58-59. Klasická oválná rukojeť je vyrobena z Plywood. Délka ostří 180 mm.
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune KC-200 series s čepelí s jádrem z oceli VG-10 HRC 60-62, vloženým mezi 33 vrstev damaškové oceli. Rukojeť je vyrobena z...
Kuchařský plátkovací nůž Sujihiki ze série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Oválná...
Kuchařský japonský nůž Nakiri ze série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Oválná rukojeť z...
Japonský plátkovací nůž Sujihiki ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10 HRC 59-60. Klasická západní rukojeť z Plywood se třemi...
Plátkovací japonský nůž Sujihiki ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10 HRC 59-60. Klasická západní rukojeť z Plywood se třemi...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10 HRC 59-60. Klasická rukojeť z Plywood se třemi nýty. Délka...
Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10 HRC 59-60. Klasická západní rukojeť z Plywood se třemi nýty....
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto ze série Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series s jádrem ze švédské oceli Sandvik 19C27 HRC 60-61, plátování z oceli SUS410. Klasická západní rukojeť...
Japonský nůž šéfkuchaře Usubagata/Nakiri ze série Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series s jádrem z oceli . Perfektní pro krájení všech druhů zeleniny. Klasická rukojeť z Plywood se...
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune KC-100 s jádrem z oceli VG-10, 33 vrstev damaškové oceli. Skvělý nůž pro práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Klasická...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto ze série Kanetsune AUS-10 PRO Series s čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10 HRC 59-60. Klasická rukojeť z Plywood se třemi nýty. Délka...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto ze série Kanetsune KC-200 series s čepelí s jádrem z oceli VG-10 HRC 60-62, vloženým mezi 33 vrstev damaškové oceli. Rukojeť je vyrobena z...
Japonský nůž šéfkuchaře Santoku ze série Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series s jádrem ze švédské oceli Sandvik 19C27 HRC 60-61, plátování z oceli SUS410. Klasická západní...
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune KC 150-series Forged VG-1 se širokou čepelí s damaškovým vzorem “Zen-Bokashi” s jádrem z vysoce karbonové nerezové damaškové...
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series s jádrem z oceli . Ideální pro práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Klasická rukojeť z Plywood...
Japonský kuchařský nůž Gyuto/Chef ze série Kanetsune KC-100 s jádrem z oceli VG-10, 33 vrstev damaškové oceli. Klasická rukojeť z Plywood se třemi nýty. Délka ostří 210 mm.
Japonský nůž šéfkuchaře Takobiki/Octopus Slicer ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve...
Japonský kuchařský nůž Kamagata-Usuba ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru...
Japonský plátkovací nůž Yanagiba/Sashimi ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru...
Kuchařský damaškový nůž Kiritsuke/Chef ze série Dellinger Octagonal Desert Iron Wood s čepelí tvořenou 66 vrstvami damaškové oceli a s jádrem z oceli VG-10. Rukojeť ve tvaru...
Japonský kuchařský nůž Santoku/Chef ze série Hokiyama Tosa-Ichi s extra ostrým jádrem z japonské oceli a oktagonovou rukojetí ze santalového dřeva. Santoku je dokonalým...
Ostrý nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto Dellinger Inazuma s jádrem z oceli VG10, které je vloženo mezi 66 vrstev damaškových ocelí. Tento nůž je ideální pro krájení, plátkování a...
Japonský kuchařský nůž na maso a zeleninu Kiritsuke/Chef ze série Suncraft VG-10 Black Damascus s jádrem z oceli VG-10 vloženým mezi 66 vrstev nerezových damaškových ocelí a...
Japonský plátkovací nůž Slice ze série Suncraft SENZO CLAD z 3 plátové oceli AUS-10 s rukojetí z materiálu Pakka-wood se třemi nýty. Precizní nůž pro jemné plátkování masa....