Japonský nůž KIYA Gyuto Western Style, Bohler N680 200 mm + Sleva 200,- Kč s kódem "DELI200"
Kód: 3-6Detailní popis produktu
univerzální nůž pro šéfkuchařku/šéfkuchaře KIYA® Western Style
Nůž gyuto/Chef je ideální pro všestranné využití. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny. Výše položený hrot Vám umožní i kolébkové krájení bylinek nebo ořechů. Název „Gyuto“ znamená doslova „kráječ masa“, což naznačuje jeho původní účel, ale tento nůž je dnes ceněn pro svou schopnost zvládnout širokou škálu kuchyňských úkolů.
|
Špičkové nože s bolstrem mají čepel vyrobenou z rakouské nerezové oceli . Snížením množství uhlíku se výrazně zlepšila odolnost vůči korozi. Díky zvýšené houževnatosti a ideální tvrdosti nůž vydrží déle ostrý. Dokonale vyvážená čepel a ruční broušení nože zajistí, že brzy zapomenete na ostatní nože ve Vaší kuchyni. Ostrá čepel umožňuje přesné, snadné a bezpečné krájení. Je ideální i pro začátečníky, kteří s těmito kuchyňskými noži mohou snadno pracovat.
#ShowMore#
Luxusní balení – ideální dárek
Každý nůž je pečlivě uložen v elegantní papírové dárkové krabičce, která podtrhuje jeho prémiový charakter. Spojení špičkového zpracování, exkluzivních materiálů a precizní prezentace dělá z této série ideální dárek pro každého milovníka dokonalých nožů.
Parametry nože Chef:
Celková délka: | 325 mm |
Délka ostří: | 200 mm |
Síla čepele: | 2,0 mm |
Hmotnost: | 164 g |
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 776 069 079, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 8:00 - 15:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. .
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože GYUTO |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.16 kg |
EAN: | 8595705406285 |
čepel typ oceli: | německá |
série: | Kiya Nihonbashi |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
délka ostří: | 151-200 mm |
typ nože: | Chef / Gyuto / Kiritsuke |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.