Japonský kuchařský nůž Gyuto 200mm Kanetsune YH-3000 Series + Sleva 200,- Kč s kódem "DELI200"
Kód: KNTN-KC-922Detailní popis produktu
Japonský nůž Gyuto ze série Kanetsune YH-3000
Kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune YH-3000 series. Nůž Gyuto je japonskou verzí západního kuchařského nože. Lze jej používat s různými technikami krájení pro širokou škálu kuchyňských úkolů a je vhodný pro krájení naprosté většiny druhů masa, ryb, zeleniny a ovoce. Je skutečně víceúčelový a práce s ním je hbitá a přesná.
Série nožů Kanetsune YH-3000 kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra HRC 61-62 dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Je to mistrovské dílo, které pochází z města nožů Seki-City v Japonsku. Použití oceli Blue steel a moderní technologie vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi komerčně vyráběnými noži. Velmi tvrdé jádro z oceli Blue Steel je kryto z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Díky povrchové úpravě Tsuchime se potraviny rychle uvolňují z čepele. Klasická západní rukojeť z černého Plywood je spojena s ostřím 3 nýty, což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne vám optimální kontrolu při řezání a krájení.
Parametry nože:
Celková délka: | 325 mm |
Délka ostří: | 200 mm |
Délka rukojeti: | 125 mm |
Hmotnost: | 160 g |
#ShowMore#
Upozornění: Ocel Blue Steel #2 není nerezová. Po použití nůž opláchněte, osušte a ošetřete olejem. Koroze může vzniknout pouze na řezném jádru, ne na celé čepeli.
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 776 069 079, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 8:00 - 15:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. .
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože GYUTO |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.16 kg |
EAN: | 4956856729229 |
čepel typ oceli: | 3 vrstvá |
série: | Kanetsune YH-3000 Series |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.