Kuchařský nůž Gyuto 240mm Sakai Takayuki Grand Chef Böhler-Uddeholm

Kód: 10613
Novinka
Neohodnoceno
4 499 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Extra ostrý, překvapivě lehký a přitom mimořádně odolný kuchařský nůž Gyuto. Čepel z 1 00 % nerezové oceli Böhler-Uddeholm (HRC 61–62), tenká lehoučká geometrie, ručně broušený pod úhlem 18° z každé strany. Šestihranná WA rukojeť s buvolím tsubou skvěle padne do ruky. Délka čepele 240 mm.

Detailní informace

Rychlá expedice zboží
Repliq_platba
U nás vše zakoupíte bez nutnosti vlastnit zbrojní průkaz

Detailní popis produktu

Sakai Takayuki Grand Chef Gyuto 240 mm

Nůž Gyuto je japonskou verzí západního kuchařského nože. Lze jej používat s různými technikami krájení pro širokou škálu kuchyňských úkolů a je vhodný pro krájení naprosté většiny druhů masa, ryb, zeleniny a ovoce. Je skutečně víceúčelový a práce s ním je hbitá a přesná.

Tři klíčové přednosti série Grand Chef – poprvé pohromadě

Extra břitkost – žiletkově ostrá čepel, která řeže s minimálním odporem.

Velmi nízká hmotnost – čepel je broušená do tenčí geometrie, takže i s délkou 240 mm působí lehounce a skvěle se ovládá.

Překvapivá odolnost – speciální nerezová ocel Böhler-Uddeholm s extrémně nízkým podílem nečistot snese dlouhé roky každodenního provozu.

Prémiová ocel z Rakouska, kovaná v Japonsku
Čepel je vyrobena z nejkvalitnější vyso­kouhlíkové nerezové oceli Böhler-Uddeholm, kalená na HRC 61–62. Ocel si drží ostří výrazně déle než běžné nerezovky a zároveň se překvapivě snadno doostřuje – podobně jako tradiční “hagane” čepel.

#ShowMore#

Lehkost, která tě překvapí
Díky tenké a dokonale vyleštěné geometrii působí nůž v ruce až nečekaně lehce. Profesionální kuchaři potvrzují, že čím déle s ním pracuješ, tím víc oceníš kombinaci nízké váhy, ostrosti a dlouhé výdrže.

Rukojeť WA s buvolím rohem
Šestiboká “WA” rukojeť z tvrdého japonského dřeva vybavené buvolím rohem (ochranný kroužek) nejen skvěle vypadá, ale i perfektně sedí v ruce – vhodné pro praváky i leváky. Protože jde o přírodní materiál, může barva rukojeti lehce kolísat kus od kusu.

Ruční broušení 18° 
Každá čepel se ručně brousí pod úhlem 18 ° z obou stran. 

Dárek, který udělá dojem
Kombinace luxusní oceli, ručního zpracování a elegantní rukojeti z buvolího rohu dělá z nože perfektní dárek pro profesionála i náročného hobby kuchaře.

„Čím déle Grand Chef používám, tím víc si uvědomuju jeho konkurenční výhodu – ostrost drží déle a lehkost práce je nepřekonatelná.“ – zpětná vazba profesionálních kuchařů.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

Parametry nože Gyuto:

Celková délka: 370 mm
Délka ostří: 240 mm
Délka rukojeti: 125 mm
Hmotnost: 245 g

Potřebujete poradit?

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 776 069 079, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 8:00 - 15:00!

Doporučení a údržba


  • •Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • •Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • •Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.

  • •Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • •Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
  • •Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

Upozornění

Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Ostření kuchyňského nože

Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. .

dellinger brouseni a pece o nuz

Čištění kuchyňského nože:

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Dellinger záruka

Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože GYUTO
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.25 kg
EAN: 4582226410352
čepel typ oceli: monokompozitní
série: Sakai Takayuki Molybden Steel
typ rukojeti (střenky): 6 - hranná japonského stylu
výroba: Japonsko
délka ostří: 201-250 mm
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola