Japonský nůž Gyuto/Chef 180 mm KIYA Suminagashi Damascus 11 layers + Sleva 200,- Kč s kódem "DELI200"
Kód: 3-128Detailní popis produktu
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef KIYA Suminagashi
Velmi ostrý japonský nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef ze série KIYA Suminagashi Black 11 layers. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování a čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž Gyuto je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a oktagonová rukojeť asijského stylu vám poskytne skvělou kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damaškové oceli jedinečným a nenapodobitelným.
Při výrobě nožů KIYA Suminagashi Black 11 layers se využívá tradiční kovářské techniky Echizen. Ohřev na dřevěném uhlí se dřevem z borovice a následné kalení vdechnou oceli život! Takto vzniká nůž s mramorovým vzorem s 11 vrstvami damaškové oceli.
Oktagonová rukojeť je vyrobena ze santalového dřeva. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou.
K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.
Parametry nože Nakiri:
Celková délka: | 325 mm |
Délka ostří: | 180 mm |
Délka rukojeti: | 125 mm |
Hmotnost: | 120 g |
#ShowMore#
Japonská uhlíková ocel Takefu V special grade 2 není zcela nerezová a proto vyžaduje nadstandardní péči. Nůž je nutné po každém krájení očistit, osušit a potřít olejem. Skvrny a patina na povrchu ostří jsou zcela běžnou součástí těchto velmi ostrých nožů.
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 776 069 079, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 8:00 - 15:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. .
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože GYUTO |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
EAN: | 5051133182281 |
čepel typ oceli: | damašková |
série: | KIYA Suminagashi Damascus 11 layers |
typ rukojeti (střenky): | oktagonal - osmihranná |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.