Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série SHIUN VG-2 je skvělým nože na maso a zeleninu. S jádrem z japonské oceli VG-2 a oktagonovou rukojetí z japonského dubu. Délka ostří...
Nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto ze série Dellinger Blue Stone VG-10 Damascus s čepelí z japonské damaškové oceli VG10 a rukojetí ze stabilizovaného howlitu. Ideální pro krájení,...
Akční set stylových a kvalitních nástrojů pro každodenní i profesionální krájení. Tento zvýhodněný set obsahuje šest precizně vyvážených nožů SOK Cocobolo White Damascus s...
Nůž šéfkuchaře Gyuto ze série Dellinger Pink Stone Tsuchime Damascus s čepelí z japonské damaškové oceli VG10 a rukojetí ze stabilizovaného howlitu. Tento nůž je ideální pro...
Nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto ze série Dellinger Samurai z damaškové oceli VG-10, skvělý nůž pro krájení, plátkování, čištění, kolébkové krájení masa, ovoce, zeleniny a bylinek....
Univerzální kuchařský nůž ze série Dellinger Okami 3 layers AUS10 s jádrem z japonské oceli AUS-10 a kulatou rukojetí z materiálu G10 s ozdobným nýtem. Nůž je vhodný na...
Kuchařský nůž Chef ze série Dellinger Sandvik Northern Sun ze švédské oceli 14C28N s červenou rukojetí z rýže a barevné pryskyřice. Perfektní nůž pro krájení, plátkování,...
Nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto ze série Manmosu Exclusive z japonské damascénské oceli VG10. Rukojeť je vyrobena ze dřeva Desert Iron Wood a vzácné fosilie mamutího zubu. Délka ostří...
Nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto 152 mm série SOK Cocobolo White Damascus je ideální pro krájení, plátkování, čištění a kolébkové krájení masa, ovoce, zeleniny a bylinek. Kuchařský nůž...
Japonský univerzální kuchařský nůž Masahiro MV-H Chef. Drážky na čepeli zabraňují přilepení potravin při krájení. 180 mm dlouhá čepel je vyrobena z vysoce uhlíkové nerezové...
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef ze série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Oválná...
Japonský kuchařský nůž Gyuto/Chef ze série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Oválná...
Kuchyňský damaškový nůž Chef/Kiritsuke ze série Hokiyama Sakon Bokusai ROU-Wave s ultra ostrým jádrem z japonské oceli AUS-10 vloženým mezi 32 vrstev měkčích ocelí - san mai...
Velmi ostrý kuchařský nůž Gyuto/Chef ze série Hokiyama Sakon Bokusai ROU-Wave s ultra ostrým jádrem z japonské oceli AUS-10 vloženým mezi 32 vrstev měkčích ocelí - san mai clad....
Ostrý kuchařský nůž Gyuto/Chef ze série Hokiyama Sakon Bokusai ROU-Wave s ultra ostrým jádrem z japonské oceli AUS-10 vloženým mezi 32 vrstev měkčích ocelí - san mai clad....
Japonský kuchyňský nůž Gyuto/Chef ze série Hokiyama Sakon Bokusai ROU-Wave s ultra ostrým jádrem z japonské oceli AUS-10 vloženým mezi 32 vrstev měkčích ocelí - san mai clad....
Damaškový nůž šéfkuchaře s jádrem z oceli VG-10 vloženým mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí. Ostrý a designový nůž je ideální pro krájení, plátkování i kolébkové krájení....
Prémiový nůž šéfkuchaře s jádrem z damaškové oceli VG-10 vloženým mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí. Krásný a praktický nůž je ideální pro krájení, plátkování i kolébkové...
Kuchyňský nůž Chef ze série SOK Olive Sunshine Damascus z damaškové oceli VG10. Nůž je určen pro krájení, plátkování, čištění a kolébkové krájení masa, ovoce, zeleniny a...
Kuchařský nůž Chef ze série SOK Olive Sunshine Damascus z damaškové oceli VG10. Nůž je ideální pro krájení, plátkování, čištění a kolébkové krájení masa, ovoce, zeleniny a...
Japonský kuchařský nůž Chef od Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel, jádro z ocel VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 240 mm.
Japonský kuchařský nůž Chef/Gyuto od japonské firmy Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel, jádro z ocel VG10, tvrdost cca 60 HRC. Rukojeť z mahagonu, délka ostří 180 mm.
Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto/Chef s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť wengewood, bolster z buvolího rohu. Délka...
Japonský nůž šéfkuchaře WA-Kengata Gyuto s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť ze dřeva Wengewood, bolster z bůvolího...
Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť wengewood, bolster z buvolího rohu. Délka čepele...
Japonský kuchařský nůž WA-Kengata Gyuto od Sakai Takayuki s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 190 mm. 33 vrstev damasteel oceli, jádro...
Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto 240 mm s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 240 mm. 33 vrstev damasteel oceli, jádro z oceli VG10 s...
Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto od Sakai Takayuki s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 210 mm. 33 vrstev damasteel, jádro z oceli VG10,...
Japonský kuchyňský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena...
Kuchařský japonský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena...
Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena...
Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena...
Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune YH-3000 Series s velmi tvrdým jádrem z HRC 61-62, které je z každé strany kryto nerezovou ocelí SUS410, s povrchovou úpravou...