Japonský kuchařský nůž Santoku 180mm Kanetsune YH-3000 Series + Sleva 200,- Kč s kódem "DELI200"
Kód: KNTN-KC-921Detailní popis produktu
Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Kanetsune YH-3000
Velmi ostrý japonský nůž Santoku ze série Kanetsune YH-3000 series. Santoku znamená tříúčelový nebo tří ctností. Tento název získal proto, že se výborně hodí ke krájení masa, ryb a zeleniny. Nůž Santoku je často doporučován jako víceúčelový pro domácí kuchaře a v japonských domácnostech se vyskytuje častěji než nůž Guyto. Má vyšší čepel než šéfkuchařský nůž, na konci čepele je zahnutá špička, díky kterému nůž efektivně krájí a řeže.
Série nožů Kanetsune YH-3000 kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra HRC 61-62 dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Je to mistrovské dílo, které pochází z města nožů Seki-City v Japonsku. Použití oceli Blue steel a moderní technologie vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi komerčně vyráběnými noži. Velmi tvrdé jádro z oceli Blue Steel je kryto z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Díky povrchové úpravě Tsuchime se potraviny rychle uvolňují z čepele. Klasická západní rukojeť z černého Plywood je spojena s ostřím 3 nýty, což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne vám optimální kontrolu při řezání a krájení.
K noži doporučujeme zakoupit tento dřevěný kryt - saya.
Parametry nože:
Celková délka: | 305 mm |
Délka ostří: | 180 mm |
Délka rukojeti: | 120 mm |
Hmotnost: | 160 g |
#ShowMore#
Upozornění: Ocel Blue Steel #2 není nerezová. Po použití nůž opláchněte, osušte a ošetřete olejem. Koroze může vzniknout pouze na řezném jádru, ne na celé čepeli.
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 776 069 079, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 8:00 - 15:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. .
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože SANTOKU |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.16 kg |
EAN: | 4956856729212 |
čepel typ oceli: | 3 vrstvá |
série: | Kanetsune YH-3000 Series |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.