Japonský nůž Santoku Suncraft SENZO ENTRÉE 167 mm + Sleva 100,- Kč s kódem "DELI100"

Kód: EN-02
SALECODE:DELI100:100:fix:CZK
Neohodnoceno
ZDARMAZDARMA
Japonský nůž Santoku Suncraft SENZO ENTRÉE 167 mm  + Sleva 100,- Kč s kódem "DELI100"
2 599 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Suncraft SENZO Entreé s jádrem z oceli AUS-8, vloženým mezi vrstvy nerezové oceli. Západní rukojeť z materiálu Pakka-wood se třemi nýty. Všestranný kuchařský nůž, skvělý pro řezání, krájení a mletí. Délka ostří 167 mm.

Detailní informace

Rychlá expedice zboží
Repliq_platba
U nás vše zakoupíte bez nutnosti vlastnit zbrojní průkaz

Detailní popis produktu

Kuchařský nůž Santoku Suncraft SENZO Entrée

Tento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a Nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů.

Materiály použité pro výrobu nožů SENZO Entrée, byly vybrány tak, aby se maximalizovala ostrost a odolnost nožů proti opotřebení. Voděodolná rukojeť z černé Pakka-wood je vhodná i pro vysoké hygienické standardy vyžadované v restauracích a jídelních provozech.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

Parametry nože Santoku:

Celková délka: 290 mm
Délka ostří: 167 mm
Délka rukojeti: 125 mm
Hmotnost: 143 g

#ShowMore#

Jádro nože je z oceli AUS-8, která byla vyvinuta v Japonsku. Tato ocel patří mezi tzv. práškové oceli, což znamená, že je vyrobena z jemně mletého prášku železa a uhlíku. AUS-8 je považována za jednu z nejlepších ocelí pro výrobu nožů na světě. Je známá svou vynikající kombinací tvrdosti, odolnosti proti opotřebení a korozní odolnosti. Obsahuje velké množství uhlíku, což jí poskytuje vysokou tvrdost a zároveň zachovává dostatečnou pružnost. Nože vyrobené z oceli AUS-8 jsou obvykle ručně kované a mají vynikající ostří. Díky vysoké tvrdosti oceli je možné dosáhnout dlouhodobého udržení ostrosti, což je důležité pro každodenní používání nože. Tato ocel je také dobře odolná proti korozi, což znamená, že nože jsou snadno udržovatelné a odolné vůči vlivům vlhkosti. Japonská ocel AUS-8 je oblíbená mezi profesionálními kuchaři. Její vysoká kvalita, výkon a estetická hodnota ji činí atraktivní volbou pro ty, kteří oceňují kvalitní nože. Na obou stranách čepele je použita nerezová ocel odolná proti korozi. Výsledkem je krásný vlnovitý vzor (hamon) na ostří čepele, podobný jako u japonského samurajského meče.

Západní rukojeť je vyrobena z černého materiálu Pakka-wood. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou. Mozaikový pin umístěný ve středu rukojeti působí japonským dojmem a je dokonalým designovým prvkem.

Potřebujete poradit?

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 776 069 079, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 8:00 - 15:00!

Doporučení a údržba


  • •Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • •Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • •Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.

  • •Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • •Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
  • •Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

Upozornění

Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Ostření kuchyňského nože

Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. .

dellinger brouseni a pece o nuz

Čištění kuchyňského nože:

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Dellinger záruka

Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože SANTOKU
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.14 kg
EAN: 4971884937613
čepel typ oceli: 3 vrstvá
série: Suncraft SENZO ENTRÉE
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola