Japonský nůž Santoku 180mm Sekiryu VG10 Damascus + Sleva 200,- Kč s kódem "DELI200"

Kód: PO-VG100
SALECODE:DELI200:200:fix:CZK
Neohodnoceno
4 799 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Japonský nůž šéfkuchaře Santoku/Chef ze série Sekiryu VG10 Damascus s jádrem z oceli VG10, které je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damaškových ocelí. Santoku je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Západní rukojeť je vyrobena z materiálu G-10, speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Délka ostří 180 mm.

Detailní informace

Rychlá expedice zboží
Repliq_platba
U nás vše zakoupíte bez nutnosti vlastnit zbrojní průkaz

Detailní popis produktu

Japonský kuchyňský nůž Santoku/Chef Sekiryu VG10 Damascus

Robustní, extrémně ostrý nůž Santoku ze série Sekiryu VG10 Damascus je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo santoku se zhruba označuje jako tři ctnosti, což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká - řezání, rozkrájení a mletí. Čepel je obvykle kratší, než u kuchařských nožů s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a Nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. Santoku je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť s trojím nýtováním poskytují nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damaškové oceli jedinečným a nenapodobitelným.

Parametry nože:

Celková délka: 300 mm
Délka ostří: 180 mm
Délka rukojeti: 120 mm
Hmotnost: 190 g

Nůž Santoku/Chef od japonské společnosti Sekiryu má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli VG10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel VG10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti HRC R62 +/- 1. Jádro z japonské oceli VG10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damaškových ocelí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená a široká čepel japonského tvaru s třpytivým damaškovým vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damaškový vzor je jedinečný a neopakovatelný.

#ShowMore#

Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10, vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

Potřebujete poradit?

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 776 069 079, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 8:00 - 15:00!

Doporučení a údržba


  • •Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • •Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • •Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.

  • •Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • •Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
  • •Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

Upozornění

Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Ostření kuchyňského nože

Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. .

dellinger brouseni a pece o nuz

Čištění kuchyňského nože:

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Dellinger záruka

Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože SANTOKU
Hmotnost: 0.2 kg
EAN: 4541319170856
čepel typ oceli: damašková
série: Sekiryu vg-10 Damascus
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola