Nůž Kamagata-Usuba 210mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series + Sleva 300,- Kč s kódem "DELI300"

Kód: KNTN-G-25
SALECODE:DELI300:300:fix:CZK
Neohodnoceno
ZDARMAZDARMA
Nůž Kamagata-Usuba 210mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series  + Sleva 300,- Kč s kódem "DELI300"
7 749 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Japonský nůž šéfkuchaře Kamagata-Usuba ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie a bolsterem z bůvolího rohu. Prioritně určen pro držení v pravé ruce. Délka ostří 210 mm.

Detailní informace

Rychlá expedice zboží
Repliq_platba
U nás vše zakoupíte bez nutnosti vlastnit zbrojní průkaz

Detailní popis produktu

Nůž šéfkuchaře Kamagata-Usuba z japonské série Kanetsune G-Series

Velmi ostrý japonský nůž Kamagata-Usuba ze série Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series. Tento nůž má hrot Kamagata (doslova „srpkovitý“) nebo se též profilu čepele říká „Sheepsfoot“. Vznikl v japonské oblasti Kansai (Akasaka) a je často preferován před čtvercovým Usubem z oblasti Kantó (Tokio), protože zaoblená špička je při práci všestrannější. Ta je velmi důležitá pro přesné krájení nebo i dekorativní vykrajovací techniky. Kamagata-Usuba je ideální pro krájení zeleniny a ovoce, které se podávají v syrovém stavu, protože tenká a ostrá čepel vytváří krájené povrchy s velmi malým poškozením buněk v řezu, což minimalizuje zbarvení a změnu chuti ovoce či zeleniny způsobenou oxidací plochy řezu. Všestrannou střední část čepele lze použít nejen k jemnému krájení zeleniny, ale také k provádění specializované techniky Katsuramuki („Rotary peeling“).

Poměrně vysoká a dlouhá čepel je též ideální pro zpracování velkých surovin, jako je například zelí, ale nedoporučuje se pro krájení zeleniny nebo ovoce s tvrdými slupkami nebo tvrdými jádry, protože by tento tvrdý povrch mohl čepel poškodit. Vysoká čepel je také velmi užitečná, pokud klouby své volné ruky používáte k vedení čepele během krájení, což je skvělá technika, pokud chcete krájet zeleninu v určité stejné tloušťce. Obecně se pro domácí kuchaře doporučují velikosti Kamagata-Usuba 180 mm až 210 mm. Zákazníkům, kteří dávají přednost noži s dvojitým zkosením čepele, doporučujeme podobně tvarovaný Nakiri, který byl rovněž navržen speciálně pro krájení zeleniny.

Parametry nože:

Celková délka: 350 mm
Délka ostří: 210 mm
Délka rukojeti: 135 mm
Hmotnost: 230 g

#ShowMore#

Upozornění: není nerezová. Po použití nůž vždy opláchněte, důkladně osušte a podle potřeby potřete ochranným olejem. Vyhněte se delšímu kontaktu s vodou a kyselými surovinami. Koroze může vzniknout pouze na řezném jádru, ne na celé čepeli. Přečtěte si informace o oceli.

Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Potřebujete poradit?

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 776 069 079, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 8:00 - 15:00!

Doporučení a údržba


  • •Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • •Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • •Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.

  • •Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • •Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
  • •Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

Upozornění

Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Ostření kuchyňského nože

Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. .

dellinger brouseni a pece o nuz

Čištění kuchyňského nože:

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Dellinger záruka

Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože USUBA
Hmotnost: 0.23 kg
EAN: 4956856142257
čepel typ oceli: 3 vrstvá
série: Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
typ rukojeti (střenky): D rukojeť

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola