Japonský nůž Nakiri 165mm Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series Kód: KNTN-KC-463 + Sleva 300,- Kč s kódem "DELI300"
Detailní popis produktu
Japonský nůž šéfkuchaře Nakiri ze série Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"
Velmi ostrý nůž Nakiri ze série Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" s jádrem z oceli Blue steel #2, vloženým mezi 11 vrstev damaškové oceli. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S nožem Nakiri snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Nůž je prioritně určen pro držení v pravé ruce.
Řada „Zen-Bokashi“ Damascus Blade
Jádro čepele těchto nožů je kované z vysoce uhlíkové oceli Blue Stee l#2 (Aogami#2). Tato ocel, díky tomu, že je legovaná chromem a wolframem, má vynikající retenci ostří a odolnost. Je velmi oblíbená u japonských výrobců nožů. Tvrdost nože je 61-62 HRC. Nádherná damašková čepel „Zen-Bokashi“ má z každé strany 11 vrstev damaškové oceli, spolu s jádrem tedy celkem 23. Čepel je osazena tradiční japonskou rukojetí ve tvaru písmene „D“ z červeného santalového dřeva, bolster je z černého dřeva Plywood.
Parametry nože:
Celková délka: | 305 mm |
Délka ostří: | 165 mm |
Délka rukojeti: | 127 mm |
Hmotnost: | 130 g |
#ShowMore#
Upozornění: Ocel Blue Steel #2 není nerezová. Po použití nůž opláchněte, osušte a ošetřete olejem. Koroze může vzniknout pouze na řezném jádru, ne na celé čepeli.
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 776 069 079, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 8:00 - 15:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. .
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože NAKIRI |
---|---|
Hmotnost: | 0.13 kg |
EAN: | 4956856724637 |
čepel typ oceli: | damašková |
série: | Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series |
typ rukojeti (střenky): | oktagonal - osmihranná |